Symposium Flexigas
Symposium Flexigas
Dit is het eerste symposium van het Flexigas project. Alleen toegankelijk voor projectpartners. In oktober of november volgt een openbaar evenement.lees meer
Flexigas Symposium
Flexigas Symposium
Het tweede flexigas symposium. Deze keer ook opengesteld voor niet-projectpartners.lees meer
Flexigas Symposium
Flexigas Symposium
Het Flexigas symposium is dit jaar de hele dag open voor publiek. Op de  website[/url] zal bericht worden hoe hiervoor in te schrijven.lees meer
Flexigas Symposium
Flexigas Symposium
Het eindsymposium van Flexigas. Dit keer geen saaie verhalen maar meer een theatervoorstelling over biogas in de Stadsschouwburg in Groningen. Op de  website[/url] zal bericht worden hoe hiervoor in te schrijven.lees meer
Flexigas
Flexigas

Op 8 december was het eindsymposium van Flexigas in de Stadsschouwburg in Groningen. Na vijf jaar werken aan dit project was het een waardige afsluiting. Alle aspecten van het project kwamen aan de orde in korte flitsende presentaties, afgewisseld met muziek.lees meer

Vervolg op Flexigas
Vervolg op Flexigas

Met Energy Valley heb ik afgesproken dat we een vervolg gaan opzetten voor het project Flexigas. De wijze van samenwerking en het ontzorgen van de projectpartners met administratie, communicatie en netwerken blijkt - zo geven de projectpartners aan - zeer succesvol.lees meer