Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Blackbird

Een lief liedje van The Beatles. Alom bekend en ook alom geliefd. Daar moet je niet aankomen.
Mijn idee was juist dat in de tijd van The Beatles er een muziekstrijd gaande was tussen Amerika en Engeland. Elvis was geweest. The Stones en The Beatles kwamen op en aan de andere kant van de plas waren het Hendrix, Joplin, en kornuiten. In Nederland kenden we de Bee Gees, Wim Sonneveld, Ben Cramer, Aretha Franklin en natuurlijk Toon met ‘Mien waar is mijn Feestneus?’.

13 november 2015
Filmpje

Een neef en nicht vierden hun verjaardag. Als cadeau kreeg zij een avondvullend programma van haar favoriete nummers. En ze vroegen mij om Let's get lost van Chet Baker te spelen. Dat wilde ik natuurlijk wel doen, maar niet alleen met trompet. Daar moet minimaal piano, bas en drums bij. Maar om die nu te vragen naar Rotterdam af te reizen voor 1 liedje...

9 oktober 2013
Lustrumeditie Cultura Marum

In 2008 mocht ik, alhoewel ik toen al in Coevorden woonde, voor de eerste keer Cultura organiseren in Marum. Het was nieuw. Het was anders. Het was een cadeautje van Showband Marum aan de inwoners van Marum voor de vijftigste verjaardag van Showband Marum.

11 juni 2013
Meespelen

Gisteravond heb ik weer meegerepeteerd met de band Want2Swing. De laatste tijd ben ik steeds meer aan het meespelen en invallen bij andere bands. Heerlijk om telkens weer nieuwe muziek te spelen.

18 maart 2013
Eerste optreden Bigband Coevorden

Afgelopen zondag had ik het eerste echte optreden van Bigband Coevorden. Op zondagmorgen spelen voor een avondmens. Dat ging niet helemaal goed. Maar toch ben ik matig trots op Feels so Good.

16 november 2011