Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Lustrumeditie Cultura Marum

In 2008 mocht ik, alhoewel ik toen al in Coevorden woonde, voor de eerste keer Cultura organiseren in Marum. Het was nieuw. Het was anders. Het was een cadeautje van Showband Marum aan de inwoners van Marum voor de vijftigste verjaardag van Showband Marum.

Lustrumeditie Cultura Marum

Het was meteen een succes! Honderden bezoekers konden genieten van dans, muziek, zang, kunst en lekker eten en drinken.

Gedurende de jaren is de organisatie gegroeid en professioneler geworden. De organisatorische kreukels van de eerste edities zijn inmiddels glad gestreken. Ondertussen is Cultura Marum toe aan haar 5e editie; een lustrum!

Deze keer ben ik er niet bij in verband met Zuidenveld. Helaas. Het programma belooft weer een groots evenement en ik reken erop dat de organisatie alles weer piekfijn voor elkaar heeft. Het is festijn is inmiddels niet meer weg te denken uit Marum en ik ga er van uit dat het nog tot in lengte van jaren georganiseerd wordt. Voor Marumers, door Marumers, met Marumers.

Veel plezier bij de lustrumeditie van Cultura Marum!.

Naam
Email
Url
Reactie