Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Meespelen

Gisteravond heb ik weer meegerepeteerd met de band Want2Swing. De laatste tijd ben ik steeds meer aan het meespelen en invallen bij andere bands. Heerlijk om telkens weer nieuwe muziek te spelen.

Meespelen

Zo was er op 9 maart een concert van Juliana-de Bazuin waar ik aan mee mocht doen, vanwege een tekort aan trompettisten. Binnenkort volgen ook nog twee optredens met de Gasunie Bigband en twee optredens met Dirty Boulevard

Het leuke van meespelen bij Want2Swing is dat ik me dan net een leerling voel. Zoveel goede muzikanten die heerlijke funk spelen. En dan kom ik daar tussen staan en probeer prima vista hetzelfde te doen als zij. Gedoemd te mislukken.
Voor een eventuele volgende keer heb ik daarom deze keer maar even de map mee naar huis genomen om door te spelen. Wellicht dat ik me dan een volgende keer wat meer staande kan houden tussen al dat geweld.

Naam
Email
Url
Reactie