Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Projectleiders

Dit is me toch een leuke klus; het begeleiden van projectleiders binnen Astron om hun acteren op een hoger niveau te brengen. Meer randvoorwaarden waren er eigenlijk niet gesteld. En dat was ook logisch want de ervaring van de projectleiders verschilt nogal en ook hun persoonlijke ontwikkeling is behoorlijk verschillend.

Projectleiders

Met een van de projectleiders ben ik aan het kijken op welke manier je goede planningen kan maken die ook gedragen worden door de omgeving en waaraan iedereen zich houdt. Met een andere gaat het juist over verantwoordelijkheid – alhoewel de vraagstelling over werkdruk ging. Mensen ondersteunen zodat ze zelf het inzicht verkrijgen in hun eigen situatie en eigen doen en laten is toch zo ongeveer een van de mooiste dingen om te doen!

Naam
Email
Url
Reactie