Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Verbouwen

Ze vroeg hoe de vloer onder het tapijt eruit zag. "Laten we dat maar even bekijken.", zei ik daarop. Het bleek een mooie houten vloer te zijn. Ons idee was toen dat als die vloer overal zo was, het tapijt op de hele bovenverdieping wel weg kon.

Verbouwen

Toen we dat bekeken, bleek de vloer inderdaad mooi. Toen vertelde ik over de inloopkast die ik altijd nog wilde maken, de isolatie die ik altijd nog eens zou willen aanbrengen en meer van dat soort dingen. Van het een kwam het ander en zodoende zijn we sinds begin november de bovenverdieping aan het verbouwen.Kortom, we zijn al even bezig en het wordt mooi. Eigenlijk hikte ik al een paar jaar aan tegen een aantal van de klussen die we nu aan het doen zijn. En nu gebeurt het dan toch eindelijk. Waar een klein vraagje al niet toe kan leiden.

Naam
Email
Url
Reactie