Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Filmpje

Een neef en nicht vierden hun verjaardag. Als cadeau kreeg zij een avondvullend programma van haar favoriete nummers. En ze vroegen mij om Let's get lost van Chet Baker te spelen. Dat wilde ik natuurlijk wel doen, maar niet alleen met trompet. Daar moet minimaal piano, bas en drums bij. Maar om die nu te vragen naar Rotterdam af te reizen voor 1 liedje...

Filmpje

En dus besloten we het op te nemen en er een clip bij te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan want dat kost nogal wat inspanning. Maar het resultaat mag er zijn!


CoolVideo


Gelukkig had ik een zangles van Christel Peters gehad om het iets beter te laten klinken dan eerst. Kun je voorstellen!
En omdat we toch al in de studio waren, besloten we nog een nummer op te nemen. En dat werd My funny valentine.


CoolVideo


De reacties op beide video's waren heel positief. Onder andere werd er geroepen "Als je een CD maakt van dit soort nummers, koop ik 'm!".

En nu zit ik er dus over na te denken of ik een CD zal maken...

Naam
Email
Url
Reactie