Projectmanager, coach, trompettist, arrangeur, componist, dirigent.
"Music was my first love...", "Het kan wel!"
Proeftuinen Intelligente Netten

Het lijkt erop dat heel Nederland bezig is met werken aan plannen voor proeftuinen. Proeftuinen voor intelligente netten, welteverstaan. Want AgentschapNL heeft een tender uitgeschreven waarin ruimte wordt geboden voor demonstraties van smart grids.

Proeftuinen Intelligente Netten

Wie ik ook spreek, allemaal zijn ze aan het schrijven aan projectplannen en voorstellen om op 5 september een aanvraag voor subsidie in te kunnen dienen. Netbeheerders, energieleveranciers, energieconsultancies, installateurs, MKB-ers, multinationals, start-ups, kennisinstellingen; allemaal doen ze mee. Ik houd het even voor gezien want ik ga op vakantie. Ik neem aan dat als ik terugkom alles af is en ingediend is. Goeie vakantie!

Naam
Email
Url
Reactie